Det får du hos BodySmart

Alt på platformen er skabt med ét mål for øje: at gøre dig til en ekspert i din egen træning, kost og sundhed.
app-desc

Programmer til alle slags mennesker

Styrketræning – Programmer med fokus på styrke og muskelopbygning. Leder du efter et effektivt Full Body program, et Push/Pull, 3-split program eller lignende, så finder du det her.

Specialisering – Ønsker du at fokusere på en bestemt kropsdel, blive stærkere til at squatte eller lære en pull up? Så skal du tjekke specialiseringsprogrammerne ud.

Hjemmetræning – har du ikke adgang til et træningscenter, eller foretrækker du bare at træne hjemme? Du får adgang til et hav af hjemmetræningsprogrammer, som er baseret på øvelser med kropsvægt, håndvægte, kettlebells, elastikker eller TRX/slyngetræner.

Udholdenhed – Hurtige workouts der er designet til at forbedre din kondition og udholdenhed. En god blanding af crossfit og HIIT-træning.

Mobility – Er du stiv som et bræt, og vil du gerne gøre noget ved det? Snup et hurtigt mobilitets-workout til en bestemt kropsdel eller hele kroppen med vores videoprogrammer.

Din egen coach lige ved hånden

Målet er at hjælpe dig med at bygge en stærk, fit og sund krop uden at gå på kompromis med de gode ting i livet.

Har du spørgsmål til din træning, har du brug for at diskutere noget omkring kosten eller er du i tvivl om noget?

Få den rette coaching, så alt går efter planen.

app-learn

Læringsmoduler med videoer og artikler

I en verden fyldt med misinformation og bullshit, er det vigtigt at have den rette viden. Derfor er læring en stor del af BodySmart. Ved at forstå elementerne bag træningen og kosten er man bedre i stand til at træffe de rigtige valg.

Du vil ikke kun lære at følge en tilgang, som du kan blive ved med at følge, men du vil også lære at blive glad for processen.

Brug læringsmodulerne bestående af eksklusive videoer og artikler til at blive klogere på, hvad der i virkeligheden har betydning for dig og dine mål.

“Don’t just do, learn”.

Øvelsesbibliotek med 200+ videoer

Der findes ufattelig mange forskellige øvelser, så det er da meget rart at have dem samlet et sted. Øvelsesbiblioteket er designet således, at du kan filtrere øvelserne efter muskelgruppe, bevægelse, redskab og type (styrke / kondition / mobilitet).

Det er ret smart, hvis der nu er en bestemt øvelse, som du har svært ved eller ikke har mulighed for at lave. Så kan du lære den gennem instruktionsvideoen eller blot finde en anden øvelse, som rammer samme muskelgruppe.

Du finder øvelser til:

  • Styrketræning (opdelt efter håndvægte, vægtstænger, kettlebells, TRX, elastik og kropsvægt)
  • Mobilitetstræning
  • Konditionstræning
  • Genoptræning

Simple og lækre madopskrifter

Måske befinder du dig ikke så meget i køkkenet og har brug for at få kickstartet din madlavning. Eller måske har du bare brug for noget inspiration til, hvad du egentligt skal spise.

Alle madopskrifter på BodySmart er simple at lave, kræver ikke de store madlavningsevner, og så er der fokus på et højt proteinindhold uden at det bliver alt for kedeligt og ‘fitness food’ agtigt.

Opskrifterne er opdelt efter morgenmad, frokost / aftensmad og snacks, og du finder også veganervenlige retter.

Til dem der tæller kalorier eller tracker proteinindtaget, får man også en hurtig oversigt over kalorieindholdet og makrofordelingen.

Klar til at prøve det af?

Tilmeld dig nu gratis og se om BodySmart er noget for dig. Har du spørgsmål, så brug kontaktformularen for at høre nærmere.