BodySmart_logo

Brugsbetingelser

Generelle oplysninger

BodySmart
Store Kongensgade 49, 4. 4.
1264 København K
CVR nr.: 37399248
Telefon: 40110299
Email:

Disse brugsvilkår (”brugsvilkårene”) regulerer forholdet mellem dig (”dig” eller ”du”) og BodySmart, når du bruger vores hjemmesider  eller BodySmart (”hjemmesiderne”) eller vores app BodySmart  (”appen”) (samlet ”tjenesterne”).

Brugsvilkårene beskriver dine rettigheder og forpligtelser, når du bruger vores tjenester. Så før du begynder at bruge vores tjenester, beder vi dig om at bruge et øjeblik på at læse brugsvilkårene grundigt. Hvis du ikke kan acceptere brugsvilkårene, skal du undlade at bruge tjenesterne.

Tjenesterne stilles til rådighed af BodySmart og giver adgang til en række opskrifter, vejledninger og andet indhold vedrørende motion og kost. Du kan også købe produkter, camps og andet via tjenesterne. Køb via tjenesterne er underlagt vores handelsbetingelser.

Dine forpligtelser

Du er i det hele ansvarlig for din brug af tjenesterne samt overholdelse af brugsvilkårene og gældende lovgivning. Du hæfter for enhver uberettiget brug af tjenesterne.

Du skal til enhver tid sikre, at dine personlige oplysninger er fuldstændige og korrekte, hvor disse er krævet for brug af tjenesterne.

BodySmart forbeholder sig ret til helt eller delvist at spærre din adgang til vores tjeneste i tilfælde af din misligholdelse af brugsvilkårene.

Immaterielle rettigheder

Alle immaterielle rettigheder af enhver art til tjenesterne, herunder, men ikke begrænset til, ophavsret til grafik, software og kildekode mv., tilhører ubegrænset BodySmart eller BodySmart’s samarbejdspartnere, og du erhverver ikke ejerskab eller andre rettigheder hertil, udover hvad der måtte følge direkte af brugsvilkårene.

Gengivelse, distribution, overførsel, visning, offentliggørelse eller udsendelse af det materiale, der er gengivet på tjenesterne, kan kun ske i medfør af lovgivningen og efter forudgående skriftlig aftale med BodySmart.

Du erklærer dig indforstået med ikke at ville udføre eller bistå nogen med at udføre reverse engineering på, dekompilere, adskille eller på anden måde manipulere tjenesterne, herunder software og sikkerhed. Du erklærer dig samtidig indforstået med ikke at ville ændre tjenesterne på nogen måde eller i nogen form, samt ikke at ville anvende modificerede udgaver af tjenesterne, uanset formålet.

Opdatering og ændring af tjenester

BodySmart kan til enhver tid implementere opdateringer eller opgraderinger, foretage tjenesteforbedringer, oprette nye funktioner, slette eksisterende funktioner eller foretage modifikationer til tjenesterne og kræve, at du opdaterer eller opgraderer tjenesterne for fortsat at kunne bruge tjenesterne. Visse opdateringer kan medføre, at software eller funktionalitet ikke længere tilbydes i tjenesterne.

Opdateringer af sikkerhedssoftware eller vigtige fejlrettelser eller andre vigtige opdateringer kan downloades og installeres automatisk.

Opdateringer er underlagt brugsvilkårene, medmindre sådanne opdateringer leveres med separate vilkår og betingelser. I så fald er disse separate vilkår og betingelser gældende for de pågældende opdateringer.

Ved at bruge tjenesterne, accepterer du alle opdateringer og opgraderinger. Du kan til enhver tid ophøre med din brug af tjenesterne, hvis du ikke kan acceptere opdateringer eller opgraderinger.

Priser

Hos BodySmart er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

BodySmart modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Alle produkter på BodySmart leveres digitalt.

Opsigelse

Brugsvilkårene er gældende, indtil de opsiges.

BodySmart har ret til at opsige brugsvilkårene uden varsel, hvis du overtræder brugsvilkårene eller gældende lovgivning.

Du opsiger brugsvilkårene ved at stoppe med at benytte vores tjenester.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører BodySmart.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for BodySmart. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.