BodySmart medlemskab

Personlig træning uden den dyre pris
30 dage
119
kr. / måned
90 dage
Spar 30 %
279
kr. / 3. måned

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Fitness apps er kendt for at love mere end de holder. Derfor får du en tilfredshedsgaranti hos BodySmart. Fortryder du købet inden for 10 dage, får du dine penge tilbage.

Ofte Stillede Spørgsmål

Ja. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab med øjeblikkelig virkning. Der er ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer.

Nej, det er bestemt ikke et must. På siden kan du finde masser af programmer til hjemmetræning, hvor der er fokus på kropsøvelser eller øvelser med håndvægte, kettlebells og TRX. 

Ja, på en måde. Men nok ikke helt som du er vant til. Du får ikke 1-til-1 coaching, som man normalt gør (hvilket ofte koster over 1.000 kr. om måneden).

Du får til gengæld adgang til træningsprogrammer, kostvejledning, læringsmoduler og en coach, som er klar til at hjælpe dig gennem hele forløbet. Du kan skrive til enhver tid og blive hjulpet i den rigtige retning.

Derudover får du adgang til den private Facebook-gruppe, hvor du får løbende hjælp og støtte til alt, hvad du har brug for.

Ikke endnu! Men BodySmart er designet til at være ekstrem mobilvenlig. Det vil sige, at når du går ind på siden gennem din mobil, føles det som om, at du bruger en app.

Helt bestemt. Vi har flere medlemmer i deres 40’ere, 50’ere og 60’ere. Vores træningsprogrammer, kost- og læringsmoduler kan bruges af folk i alle aldre.
Det ville ikke være forkert at sige, at træningen og kosten får større betydning, desto ældre man bliver på grund af alle de fordele, som en stærk og sund krop kan give.

Så længe at du er villig til at træne og følge enkle koststrategier, så er BodySmart noget for dig.

 

Stadig i tvivl?

Er du stadig ikke sikker på, om det er noget for dig, så tøv ikke med at skrive for at høre nærmere.